Vanjska trgovina i zastupstva

Medicina

ACM d.d. je službeni zastupnik triju hrvatskih Bolnica smještenih u Krapinskim Toplicama, naime:

 

Specijalna Bolnica za ortopediju i traumatologiju „Akromion“ je najveća privatna ortopedska klinika u Hrvatskoj koja radi od 2008. godine. Bolnica koristi najmoderniju opremu, u potpunosti je kompjuterizirana, a po završetku operacije može se dobiti DVD snimka tijeka  operacije, kao  objektivan dokaz najviše kvalitete usluga. Tu se izvode sve vrste artroskopskih zahvata, vrši se ugradnja i revizija ugrađenih umjetnih zglobova, liječe se prijelomi i ozljede mekih tkiva.

Više: www.akromion.hr

 

Klinika za kardiovaskularne bolesti "Magdalena" je  bolnica za kardiologiju i kardiovaskularnu kirurgiju, prva privatna bolnica u Hrvatskoj. Najviši pokazatelji uspjeha, visoko kvalificirani stručnjaci, izvedba i najsloženijih operacija, od kojih se većina odvija na kucajućem srcu -  sve to čini bolnicu "Magdalena" jednim od lidera na ovom području u jugoistočnoj Europi.

Više: www.magdalena.hr

 

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice je državna bolnica koja pruža dijagnostičke usluge, usluge praćenja i  rehabilitacije pacijenata kako nakon akutnih stanja, tako i na redovitoj osnovi. Bolnica raspolaže kompletnom medicinskom dijagnostikom koja je potrebna za liječenje i praćenje rezultata liječenja. Medicinski programi bazirani su na primjeni prirodnih ljekovitih sredstava zajedno sa svim modernim postupcima fizikalne medicine i rehabilitacije. Uz programe za rehabilitaciju provode se i programi preventivnog i rekreacijskog karaktera te sistematski pregled.

Više: www.sbkt.hr

 

Također ACM d.d. zastupa i Toplice hotel u Krapinskim Toplicama, koji uz ugostiteljske i hotelijerske usluge pruža mogućnost rehabilitacije i wellnesa.

Više: www.toplice-hotel.hr

 

Sve navedene Bolnice i hotel uz suradnju sa ACM d.d. pružaju inozemnim pacijentima  i gostima kompletan servis pregleda, liječenja, zahvata i rehabilitacije.

© 2007 Autocentar Merkur :: design by Stribor :: powered by VannaCMS